Börsiteade

City Service SE

Kategooria

Aktsionäride üldkoosoleku kokkukutsumine

Kuupäev

03.06.2024 15:05:30

Pealkiri

City Service SE aktsionäride korralise üldkoosoleku kokkukutsumise teade

Teade

City Service SE (Societas Europaea), registrikood 12827710, postiaadress Narva mnt 5, Tallinn, Harju maakond, 10117, Eesti Vabariik, (edaspidi Ühing) juhatus kutsub kokku Ühingu aktsionäride korralise üldkoosoleku (edaspidi Koosolek).
Koosoleku kuupäev ja kellaaeg. Koosoleku toimumise aeg on neljapäev, 20. juuni 2024 kell 9.00. Registreerimine algab kell 8.30.
Koosoleku toimumise koht. Koosolek toimub Ühingu Vilniuse kontoris aadressil Ozo tn 12A, Vilnius, Leedu Vabariik (Ärikeskus Technopolis, hoone Penta 6. korrus).

Koosoleku päevakord. Nõukogu sätestas Koosolekule alljärgneva päevakorra:

1.	2023.a. konsolideeritud majandusaasta aruande tutvustamine aktsionäridele. 
2.	Ühingu audiitori järeldusotsuse tutvustamine aktsionäridele.  
3.	Ühingu 2023.a. konsolideeritud majandusaasta aruande kinnitamine.
4.	Ühingu kasumi jaotamine (kahjumi katmine) 2023.a. osas.

Eelnõudega tutvumine. Koosoleku otsuste eelnõud (kaasaarvatud otsus kasumit jaotada) koos audiitori järeldusotsusega, majandusaasta aruande ja konsolideeritud aruannetega on kättesaadavad Ühingu koduleheküljel www.cityservice.eu. Aktsionärid saavad tutvuda Koosoleku otsuste eelnõude ja muude dokumentidega kuni Koosoleku toimumiseni igal tööpäeval kell 9.00 kuni 12.00 aadressil: Leedus – Ühingu Vilniuse kontoris Ozo tänav 12A, Vilnius, Leedu Vabariik; Eestis eelneval kokkuleppel – Advokaadibüroos TECH x LEGAL, aadressil Marati 5/2, Tallinn 11712, Eesti Vabariik. Koosoleku protokoll tehakse aktsionäridele kättesaadavaks pärast Koosoleku lõppu seitsme päeva pärast Ühingu kodulehel.
Aktsionäride õigused. Ühingu aktsiate koguarv ja aktsiate arv, mis tagavad Koosolekul hääleõiguse, on sama ja neid on kokku 31,610,000. Ühingu aktsiate ISIN on EE3100126368. Üldkoosolekul hääleõiguslike aktsionäride nimekiri fikseeritakse seisuga 13. juuni 2024 kell 23.59.
Aktsionäride esindamine. Aktsionärid peavad esitama alljärgnevad dokumendid, et registreerida ennast Koosoleku osavõtjaks:
1. Aktsionär (füüsiline isik): isikut tõendav dokument (pass või ID-kaart).
2. Aktsionäri (füüsiline isik) esindajad: isikut tõendav dokument (pass või ID-kaart) ja esindajat volitav, aktsionäri poolt kohaselt allkirjastatud kirjalik volikiri.
3. Aktsionäri (juriidiline isik) esindaja: seadusest tuleneva esinduse korral – kinnitatud väljavõte (või muu sarnane dokument) asjaomasest äriregistrist, kus juriidiline isik on registreeritud, mis tõendab isiku esindusõigust ja esindaja isikut tõendav dokument (pass või ID-kaart); volitatud esinduse korral – kinnitatud väljavõte, mainitud ülal, esindaja isikut tõendav dokument (pass või ID-kaart) ja kirjalik volikiri, mis on välja antud aktsionäri seadusliku esindaja poolt.
4. Aktsionärid, kelle aktsiad on hoiustatud esindajakontol: isikut tõendav dokument (pass või ID-kaart) ja esindajakonto omaniku poolt kohaselt allkirjastatud kirjalik volikiri, kus näidatakse ka Eesti Väärtpaberikeskuses oleval esindajakontol olevate aktsionärile kuuluvate aktsiate kogus. Palume arvestada, et aktsionärid, kellel on õigus osaleda Koosolekul, saavad elektrooniliselt volitada ennast Koosolekul esindama ja enda eest hääletama füüsilise isiku või juriidilise isiku. Digitaalselt allkirjastatud volikiri tuleb esitada e-kirja vahendusel aadressile
gediminas.bolys@cityservice.eu mitte hiljem kui 17. juunil 2024 (17.00). Koosolekul osalevatel volitatud isikutel on samasugused õigused nagu neid volitanud aktsionäridel, välja arvatud juhul, kui volitatud isiku õigus on piiratud volikirja või seadusega. Välismaal välja antud dokumendid peavad olema tõlgitud inglise, leedu või eesti keelde ja kinnitatud vastavalt seaduses sätestatule.

Hääletussedeliga hääletamine. Aktsionär või tema esindaja võivad kirjalikult hääletada täites hääletussedeli. Sellisel juhul ei kohaldu kohustus tuua isikut tõendav dokument. Hääletussedeli vorm on kättesaadav Ühingu veebilehel. Aktsionäri nõudel saadab Ühing ilma täiendava tasuta hääletussedeli aktsionärile tähitud kirja vahendusel või toimetab isiklikult kohale allkirja vastu mitte hiljem kui 10 päeva enne Koosolekut. Kui isik, kes täidab hääletussedeli, ei ole aktsionär, siis tuleb hääletussedelile lisada dokument, mis tõendab hääleõigust. Korrektselt täidetud hääletussedel tuleb saata e-kirja vahendusel hiljemalt 17. juunil 2024 (17.00) aadressile gediminas.bolys@cityservice.eu või toimetada Ühingu Vilniuse kontorisse aadressil Ozo tänav 12A, Vilnius, Leedu Vabariik. Ühing jätab endale õiguse mitte arvestada aktsionäri häälega, kui hääletussedel ei vasta Ühingu põhikirja punktides 5.8 ja 5.9 toodud nõuetele või kui hääletussedel on kirjutatud selliselt, et ei ole võimalik tuvastada aktsionäri tahet.
Päevakorra täiendamise õigus. Aktsionärid, kelle aktsiatega on esindatud vähemalt 1/20 aktsiakapitalist, võivad Ühingult nõuda täiendavate küsimuste võtmist päevakorda, kui vastav nõue on esitatud mitte hiljem kui 5. juunil 2024 (17.00) e-kirja teel aadressil gediminas.bolys@cityservice.eu. Aktsionärid, kelle aktsiatega on esindatud vähemalt 1/20 aktsiakapitalist, võivad esitada mitte hiljem kui 17. juunil 2024 (17.00) Ühingule e-kirja teel aadressil gediminas.bolys@cityservice.eu iga päevakorrapunkti kohta otsuse eelnõu.

Õigus informatsioonile. Aktsionäridel on Koosolekul õigus saada infot Ühingu tegevuse kohta. Küsimusi võib esitada enne Koosolekut e-kirja vahendusel aadressil gediminas.bolys@cityservice.eu või toimetada Ühingu Vilniuse kontorisse aadressil Ozo tänav 12A, Vilnius, Leedu Vabariik. Palume tähele panna, et juhatus võib keelduda aktsionäride küsimustele vastamast juhul, kui nendele vastamine võib oluliselt kahjustada Ühingu huve.
Täiendavat infot saab telefonil +370 5239 4900 ja veebilehel www.cityservice.eu.